Člen medzinárodnej skupiny
Recepty
Jablkové "nachos" s karamelom
- 4 jablká pokrájané na tenké plátky
- toping z bielej čokolády alebo rozpustenú bielu čokoládu
- horúci karamel
- hrsť posekaných praclíkov (tyčiniek)
- malé kúsky čokolády
Na veľký tanier uložíme pokrájané jablká. Prelejeme topingom z bielej čokolády, karamelom posypeme praclíkmi a kúskami čokolády, opäť prelejeme bielou čokoládou a karamelom.
Tak jednoduché a tak lahodné.
Dobrú chuť.
Recepty, ktoré chutia
Či už rozmýšľate nad rýchlou večerou, nedeľným obedom alebo niečim špeciálnym či zdravým, tu nájdete možno tu správnu inšpiráciu.
Vyberáme nie len chutné recepty ale snažíme sa aj tradičné nahradiť niečim novým a zdravším.
Prajeme chutný zážitok.