Suroviny:
Na tvarohovú náplň:
- 120 g CBA mäkkého odtučneného tvarohu
- 50 g práškového cukru
- 1 žĺtok
- 1 lyžica CBA Premium smotanového bieleho jogurtu
- 1 CBA vanilínový cukor
- 2 lyžičky CBA pudingu v prášku s vanilkovou príchuťou
- štipka soli
- pol lyžičky kôry s bio citróna
Na srdiečka:
- 400 g CBA lístkového cesta hlbokozmrazeného
- 300 g Frizanto hlbokomrazenej zmesi lesného a bobuľového ovocia
- 1 vajce
- 3 lyžice krupicového cukru
Postup
- V stredne veľkej miske pomocou elektrického mixéra vymiešajte tvaroh, cukor, žĺtok, jogurt, vanilínový cukor, puding, soľ a citrónovú kôru.
- Na jemne pomúčenej doske rozvaľkajte rozmrazené, ale ešte studené lístkové cesto na hrúbku približne 4 mm. Pomocou formičky vykrajujte srdiečka a preložte ich na plech vyložený papierom na pečenie.
- Okraje srdiečok potrite rozšľahaným vajíčkom. Potom srdiečka popichajte vidličkou do tvaru srdca, pričom okolo srdca nechajte 1 a pol centimetrový okraj. To pomôže okraju lístkového cesta sa nafúknuť, pričom náplň zostane v strede.
- Na stred srdiečok rozdeľte tvarohovú náplň a na vrch naložte lyžicu rozmrazeného ovocia. koláčiky posypte cukrom a vložte do rúry vyhriatej na 200 °C. Pečte približne 15 až 20 minút, tak aby okraje získali zlatohnedú farbu.
- Vyberte z rúry, nechajte chvíľu vychladnúť a s láskou podávajte!
Dobrú chuť :)
Ďalšie recepty
Zdravé a chutné recepty, ktoré si pripravíte rýchlo a jednoducho.
